Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Програма ЗНО » Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра

Аудіокнига "Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра"

198
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Володимир Сосюра — Любіть Україну!" українською мовою, автора Володимир Сосюра. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра» написана автором - Володимир Сосюра ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Євген Кошовий. Жанр аудіокниги «Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра» - "📚 Програма ЗНО / 📚 Поезія / 📚 Вірші від Кварталу" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Володимир Сосюра — Любіть Україну!" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра" в соціальних мережах: 
«Любіть Україну!» — це палке слово поета, мовлене в радісну годину визволення української землі.

В. Сосюра створив ліричний образ «вишневої України», який оживає в нашій уяві чітко, рельєфно, наче на полотні вправного живописця. Сердечно, мовби в душу заглядаючи, звертається поет, зокрема, до кожного з нас і до всього народу.
Поет змальовує Україну, як «в світі єдину, одну», в зірках, у квітці, в пташині, у хвилях Дніпра — в тому вічному й нетлінному, що прийшло до нас крізь віки. Україні всміхається сонце, миготять зорі, шумлять верби над ставами, сяють вогні електростанцій.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Володимир Сосюра — Любіть Україну! - Володимир Сосюра"