Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Поезія » Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан

Аудіокнига "Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш…" українською мовою, автора Сергій Жадан. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан» написана автором - Сергій Жадан ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Даша Трегубова. Жанр аудіокниги «Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан» - "📚 Поезія" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш…" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан" в соціальних мережах: 
Аудіопоезія в начитуванні Даші Трегубової з благодійного бієнале «Крила маю».

«Крила маю» – перше бiєнале поезiï, що пройшло в Києві у вересні 2021 року . Це по-справжньому особлива подія, де українські зірки, громадські діячі, поети, письменники і меценати читають зі сцени улюблені твори з української класики та сучасної літератури.

Подія була створена з метою підтримки талановитої молоді – і за першу годину вечора на рахунок благодійного фонду надійшло 62 тисяч гривень! Ці кошти будуть передані для створення спеціальної освітньої стипендії, адресованої юним талантам із різних куточків України.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Сергій Жадан – Тому що ніколи тебе не вирвеш… - Сергій Жадан"