Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло

Аудіокнига "З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "З голосу нашої Кліо" українською мовою, автора Слабошпицький Михайло. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло» написана автором - Слабошпицький Михайло ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Малинич Володимир. Жанр аудіокниги «З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло» - "📚 Українська література / 📚 Саморозвиток / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "З голосу нашої Кліо" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло" в соціальних мережах: 
У цій книжці розповідається про волхвів і про «Велесову книгу», про доньок Ярослава Мудрого, які стали дружинами європейських володарів, і про Євпраксію-Адельгейду, про книжного мужа Іларіона й ігумена Данила, що ходив за далекі моря, про Пересопницьке Євангеліє та про «Слово Данила Заточника», про батальне мистецтво запорожців і каву Юрія Кульчицького, про Юрія Дрогобича й Острозьку та Києво-Могилянську академії… Книжка охоплює період від часів зародження держави Київської Русі до зруйнування Запорозької Січі.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "З голосу нашої Кліо - Слабошпицький Михайло"