Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Товариш Соловейко - Андрій Пістун

Аудіокнига "Товариш Соловейко - Андрій Пістун"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Товариш Соловейко" українською мовою, автора Андрій Пістун. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Товариш Соловейко - Андрій Пістун» написана автором - Андрій Пістун ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Андрій Пістун. Жанр аудіокниги «Товариш Соловейко - Андрій Пістун» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Товариш Соловейко" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Товариш Соловейко - Андрій Пістун" в соціальних мережах: 
Головний герой оповідання - хлопчик на ім'я Михайлик, на прогулянці з батьком випадково знаходить маленьке яєчко. Не знайшовши гнізда з якого воно могло випасти, вирішують забрати і вигрівати доки не вилупиться пташка. Та якось в ночі Михайлик прокидається від того, що яйце десь зникло, шукаючи його, він знаходить розбиту шкарлупу. З цього починається дружба пташки І Михайлика.

Ютуб канал Андрія Пістуна

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Товариш Соловейко - Андрій Пістун», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Товариш Соловейко - Андрій Пістун"